Akcija! Zaščitna higienska maska za obraz, 50 kos Povečaj

Zaščitna higienska maska za obraz, 50 kos

Nov izdelek

3-slojna zaščitna higienska maska za obraz zaščiti pred prašnimi delci in nekaterimi nezaželenimi vplivi iz okolja. V primeru suma na znake bolezni z nošenjem maske zaščitite okolico in zmanjšate (ne preprečite) možnost prenosa bolezni na druge osebe. Zahvaljujoč elastičnima trakovoma in prilagodljivo žičko pri nosnem delu je maska udobna tudi za nošenje.

Več podatkov

19,00 € z DDV

Več podatkov

3-slojna zaščita in visoka zmogljivost filtriranja

Notranji sloj higienske maske filtrira večje delce, srednji sloj je sestavljen iz antibakterijskega materiala in služi kot sekundarni zaščitni filter, ki filtrira nemastne in mastne delce. Zunanji sloj higienske maske je iz ultra tankega filtrirnega sloja.

Enostavna in udobna za nošenje

Zahvaljujoč elastičnima trakovoma je higienska maska udobna tudi za nošenje. Zaradi prilagodljive žičke pri nosnem delu se izjemno dobro prilega obrazu. Zaradi univerzalne velikosti je primerna tako za odrasle osebe kot otroke. Bodite pozorni: če higienska maska postane vlažna, jo zamenjajte, saj ne zagotavlja več ustrezne zaščite. Ne uporabljajte je ponovno, saj je namenjena le enkratni uporabi.

Lastnosti:
Materiali: polipropilen, mehka krpa, elastika
Število mask v pakiranju: 50 kosov
Za enkratno uporabo